29 Eylül 2008 Pazartesi

Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete!



Tribünü, yönetimi, futbolcusu, teknik direktörü ile kötü bir başlangıç yaptık bu sezona. Umarım bu sorunlar bir an önce aşılır da hafızalarımızdan silinir. İlerde kimseye anlatmak istemeyeceğimiz sezonlardan biri daha karşımızda. Çocukluğumuzda bu anları çok görmüştük ama bu seferki daha bir başka sanki göz göre yapılıyormuş gibi. Benzetme ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Tanjeviç'in ilk sezonu gibi. Aydın Örs'un olaylı gidişinden sonra takıma gelen tanjeviç ilk zamanlarında bolca eleştiri görmüştü, aynı zamanda yönetimde. Ama bir şekilde taşlar yerine oturdu ve takım hedeflerine ulaştı. Mirsad'ı deivid olarak düşünürsek belki aynı şeyi futbol takımı içinde hayal edebiliriz.

Şuan gelen durumda bir başka sorunda küstürülmek üzere olan ve sınıf olarak ikiye ayrılan bir taraftar profili var. Tribünde bunu hissetmeye başladım bende. Bazılarının bakışlarında çok farklı şeyler yakalıyorum. Umarım korkulan şeyler olmaz.

Şuan taraftarı ve yönetimi ile bir birleşme ve kıvılcımın yakılma zamanı. Taraftarlar toplansın samandıraya gidilsin, futbolculara baklava verilsin, siz yeter ki oynayın biz hep burdayız denilsin. Aziz yıldırıma ziyarete gidilsin, taraftar atkıları arkasında açılsın, eller öpülsün. Biz her kademesi ile bir birliğiz denilsin. Bunu yapmak bu kadar zormu allah aşkına??

Gururları veya üzerinde taşınabilecek ne varsa bir kenara bırakılsın. Hep beraber ele güne bunu göstermenin tam zamanı şuan, yoksa gitgide kötüye gidecek herşey. Takımı ve hocayı bu gibi durumlarda yalnız bırakmamak lazım. GFB, yönetimi bir büyüğü olarak görsün ve ziyaretine gitsin...

Böyle şeyler her aile içinde olur, sorunlar karşılıklı anlayış ile çözülür. Herkes kendi koltuğundan salladıkça çözümlere ulaşılamaz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Her sezon başarılı olacağız diye bir kaide yok. Sporun içersinde başarı da var, başarısızlıkta.
Ama sizin de dediğiniz gibi bu sezon sanki göze parmak sokar gibi inadına hatalar yapılıyor. İşin asıl üzücü olan tarafı da bu (by dekrotiko - www.sarikanaryalar.net )