17 Eylül 2008 Çarşamba

Genel Bakış

Pazar sabahı 04:00 gibi istanbula geldiğimizde, hala farkında değildim yenildiğimizin. Ertesi gün olupta haberleri okumaya başlayınca iyice dank etmişti. O saate kadar tribün konusuna kilitlenip kalmıştım, keza hala aynı boyuttayım. Maç içinde spontane gelişen olayların tadı damağımda kalmadı değil. Tabi aradan 4 gün geçmiş, bu akşam Şampiyonlar liginin ilk maçına çıkıyoruz, pazartesi günü Basri Dilimliyi anmışız ve haberini vereceğim Galataspor, Sultançiftliğini 3 golle yenmiş. Yani bu 4 gün içinde kaçırdığım haberler ile bloğa motive olamadığımdan şuan herşeyi detayları ile yazamıyorum. Sanırım, bloggerların sorumluluk anlayışı gerçekten çok kuvvetli. Tabi yapabilen için.

Blogger demişken, zamanında yapılması için blog sahiplerine mail attığım, "Blogger buluşması"nı yakın bir tarihte yapalım. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var şimdi 4 gün içinde böyle bir organizasyon ayarlaması zor olabileceğinden 6. Hafta Kayserispor maçı öncesine organizasyon ayarlayacağım.

Grup ck açıklaması için, Efsane Maraton.
Basri Dilimli yazısı için, Ariel Ortega.
Galataspor maçının yazısı için, Yerel Futbol.

2 yorum:

Efsane Maraton dedi ki...

organizasyon için kayseri maci iyi fikirde bayram tatiline denk geliyor, acaba uzun bir tatil icin kacamak yapan blogger olur mu?

gerci macin gunu daha belli degil ama bu sesi duy kaptan...

Blogspor dedi ki...

Derbilere gidelim bilet bulursak.Veya İnönü deplasmanı fena olmaz...