18 Şubat 2009 Çarşamba

Doğmamış Kupaya Mektup.


En son 83 senesinde aldığımız bu kupayı canlı kanlı görememiş biri olarak heves etmiyor değilim. Düşündüğümde, bu kupanın çekici olmasının sebebi bizim kupaya olan hasretimiz. Yoksa geçen sene oynanan Gençlerbirliği - Kayseri finalinden sonra, sponsoru Fortis bile çekilmeyi düşünüyordu. Çünkü büyük takımların içine giremediği bir mücadele, seyirci anlamında ilgiyi çekemiyor maalesef.

Bu sene yarı finalde sivas ile karşılaşıyoruz. İlk maçın burada olması benim için kötü oldu, çünkü o tarihte izmirde olacağım ve bu maçı yerinde seyredemeyeceğim. Rövanş içinde hafta içi Sivasa gitmek şuan itibari ile çok zor gözüküyor. Keşke Beşiktaş çıksaydı da bari derby görseydik.

Şampiyonlar liginden elenen bir takım, Avrupa da yolunu çizemeyen bir takım, taraftalarının bolca sıkıntılar yaşadığı bir takım ve karşımızda. Bu takımı iki kupanında havasına sokacak olan taraftarıdır. Bizlerin biraz kendi sorunlarımızdan uzaklaşıp, yönetiminde bazı şeyleri sene sonuna bırakması takımla daha çok ilgilenmemize yön verecektir. Taraftar olarak takıma sahip çıkıp, şu iki kupanında havasına sokmak ve yakında ısınacak olan havayı daha sarı laciverte boyamak lazım.

1 yorum:

agopist dedi ki...

Gençlerbirliği - Kayseri finalinin cazip olmadığını düşünmüyorum. o gün en fazla ratingi alan program o maçtı. izleyenler de keyif aldı. Futbolsever olarak ben de keyif alanlardanım.