21 Ağustos 2008 Perşembe

GFB ve Maraton + Migros


Fanatik Haberi;

Fenerbahçe-MTK Budapeşte karşılaşmasında maraton üst tribünde çıkan kavgadan sonra başlayan tribün grupları ile Fenerbahçe Yönetimi arasındaki gerginlik tamamen sona erdi.

Fenerbahçe-MTK Budapeşte karşılaşmasında maraton üst tribünde çıkan kavgadan sonra başlayan tribün grupları ile Fenerbahçe Yönetimi arasındaki gerginlik tamamen sona erdi. Genç Fenerbahçeliler grubunun, bugün maraton üst tribünden aldıkları kombineleri iade edip, tekrar bundan sonraki müsabakalarda eski yeri olan Migros tribününe geçeceği belirtildi. Son yaşanan bildiri olaylarından sonra, eski başkanlardan Ali Şen’in oğlu Metin Şen’in araya girmesiyle birlikte yumuşayan ortam sonucu sorun tamamen çözülmüş oldu. Bu gelişmeden sonra antu.com’da da bu konuyla ilgili açılan tüm başlıklar ve tribün gruplarının bildirileri silindi.


GFB Açıklaması;

Henüz kesin bir durum yok !

21 Ağustos 2008 Perşembe (bugün) tarihli bazı gazete ve internet sitelerinde Maraton Üst kombinesi olan üyelerimizin tekrar Migros'da bulunan üyelerimizin yanına döneceğine dair kesin olmayan haberler yer almaktadır. 20 Ağustos 2008 Çarşamba günü stadımızda Sn. Metin Şen aracılığıyla, Sn. Ömer Temelli ile bir toplantı yapılmıştır ve yönetim kurulumuz tarafından bizlere sunulan seçeneklerin Maraton Üst kombinesi sahibi olan üyelerimize sunulacağı bildirilmiştir. Bu sebepten dolayı 27 Ağustos 2008 Çarşamba günü oynayacağımız Partizan maçı öncesi Maraton Üst kombinesine sahip üyelerimizin katılacağı bir toplantı düzenlenecektir. Toplantıda sunulan seçenekler değerlendirilecek, demokratik ve adil bir kararın alınması için oylama düzenlenecektir. Toplantının sonucu, içeriği ve görüntüleri herkesin bilgi sahibi olması açısından sitemiz üzerinden bütün kamuoyuyla paylaşılacaktır. Toplantıda alınacak olan kararlar önce Fenerbahçe'nin menfaatleri göz önünde bulundurularak verilecektir.

Genç FENERBAHÇELİLER

.........................................................................................................................
Şimdi burada bazı sorularım var, GFB ile birlikte kombine almış birisi, ben GFB ile ilişkimi kesiyorum ama burada kalacağım derse ve üyelerinin çoğu yine o tribünde bulunsa ne olacak?

Sefa abi'ye ve diğerlerine verilen cezalar hakkında bir girişimde bulunulmasa ve olduğu gibi kabul edilse diğer üyelerde yine GFB adıyla Maratonda bulunmaya devam etseler? Ne olacak? Yoksa verilen cezalar ile istedikleri noktaya gelmişlermiydi?


İyi veya kötü bu olay bitecek. Öğrendiklerimizde oldu, kafamızda soru işareti olarak kalan yerlerde. Ama Ortak bir ses, ortak bir bildiri, ortak bir tribün, ortak bir grup olmadığı sürece, Herkes tarafından saygı gören bir tribün grubu yaratamazsak böyle sorunlar başımıza sık sık gelecek ve o herkesin arzuladığı "Efsane Maraton" ruhu asla geri dönmeyecektir. Davulunu çalamayan, meşalesini yakayaman, pankartını asamayan bir tribün olarak, önemli maçların ikinci yarılarında, " haydi arkadaşlar susmuyoruz, ıslık" seslerini ÇOK duyacağız.

Umarım herşey Fenerbahçemiz için güzel olur. Tribün insanları asimile olacağına, Tribün ruhundan anlamayan insanların saygı göstermesi en önemli arzumdur.

Ayrıca, antu.com tribünler için tehlikeli bir site. Orada çıkan tartışmalar yarın birgün gerçeğe dönüşürse bunun sorumlusu antu.com mu olacak?

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

Tribünler yüzünden illallah geldi artık.Acil olarak bir çözüm getirilmesi lazım bu konuya.İnternet sitesinden bildiri yayınlanarak çözülmüyor işler.Basın toplantısı şart...