11 Temmuz 2008 Cuma

Mehmet Aurelio


Formunun zirvesinde bizden ayrıldı Mehmet Aurelio. Oyununun bugünlere gelmesinde Daum'un ve Fenerbahçe'nin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gelmesi ve yeni mevkisinde çıkardığı oyun, onun bugünlere gelmesinde büyük bir etken oldu. Fenerbahçe camiası olarak onu çok sevdik, hatta diğer kulüplerin taraftarlarını bile ondan övgüye sözettiklerine şahit olduk. Ricardinho olayı hariç kişiliğinin çok sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu bizzat görmüştük. ( Bu olayın detayları ne kadar doğru anlatıldı, onuda bilmiyoruz zaten.)

Mehmet Aurelio, artık Real Betis takımının bir oyunucusu, bu transfer de Bayram Tutumlu en önemli etken olarak göze çarpıyor. Eğer Bayram Tutumlunun "gıcıklığından" gerçekleşmiş bir transfer ise, onu da ergenekon davasında zanlı olarak görmeyi tüm arzumla istiyorum, F tipinin tadını tatsın bari! Lakin, bu transfer yönetim politikasının bir hatası ise bu hataya sebebiyet vermiş olan yöneticilerin, Mehmet'in yerini dolduracak bir isim ile devam etmeleri gerekiyor. Geçen sezon, devre arasında takıma dahil olan Maldonado, bunun bir alternatifi olabilir. Geçen sene izlediğimiz Maldonado belki bize bu güveni vermemiş olabilir ama Alex'in onun hakkında sözleri, ve kariyerine baktığımızda ( ki youtube sayesinde izlediğimiz birkaç video oluyor) bundan sonra yeni Mehmet Aurelio olarak bakmamızı sağlayabilir. Selçuk o kadar güven vermese bile, Deniz'in sakatlanmadan önceki performansı bana umut veriyordu. Umarım eski formuna yeniden kavuşur. Bunların yanına ise, bu zamana kadar yaptığı işler ve Dmc özelliklerinin umut verdiği genç bir çocuk eklenirse, bence bir sorunumuz kalmıyor. Sonuçta Mehmet Aurelio bir gün gidecekti, onun oynadığı oyunun eşi benzeri yok diye de birşey yok. Hatta önemli oyuncular gittikten sonra yerleri dolduralamaz gibi bir düşünce oluştuğunda, onun yeri daha güzel doluyor hep, sonuçları devamlı görüyoruz zaten.

Umarım bu transfer onun geleceği açısından olumlu sonuçlanır. Milli takımda çıkardığı güzel oyun ile de, dünya kupasına katılmamızı ve Şampiyona da başarılı olmamızı sağlar. Güle güle Mehmet.

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

Ben hayatımda bu kadar düzenbaz bir menajer görmedim...

Blogspor dedi ki...

Güle güle Mehmet...Yaşattığın herşey için teşekkürler...