9 Mart 2008 Pazar

Fenerbahçe & V.Manisaspor #2

Öncelikle şunu belirteyim, uzun zamandır böyle çoşkulu bir tribün görmemiştim. Biz bağırdıkça takım atıyor, takım attıkça biz bağırıyorduk. stadda oluşan sinerji inanılmazdı benim için. Takımda çarklar öyle bir yerine oturmuşki, öyle bir güven gelmiş ki takıma bugün karşımızda ezeli rakiplerimizden biri olsaydı, açıkcası hiç şansı yoktu.

Tribünde dikkatimi çekenler; migros ve fenerium tribünleri oldu. Migros bugün öyle bir enerji sahibiydi ki tüm stadı inanılmaz yönetti. Zaten olması gerekende bu. Orada efsane maratonun ruhu var. Pepe Metin abimizin emaneti gibi. Fenerium tribünü ise "Milyonlarca" sırasında öyle bir ses çıkardı ki maraton tribünü olarak ağzımız açık baktık. Gerçekten inanılmazdı. (İnanılmaz kelimesini çok kullandım sanırım) Maraton üst zaten her zaman ki çoşkulu ve ince esprili halini bu maçta da sürdürdü. Tribünde bulunan herkesin yüreğine sağlık.

Takım ise üst düzey bir form grafiğine girmiş durumda. Level atlamak bu olsa gerek. Oyun içi paslaşmalar, oturaklı verkaçlar, kanatların ileri çıkışları... Herşeyi ile bir takım kimliği vardı sahada. Çeyrek finale çıkmanın vermiş olduğu özgüven, oyuncular arasında ki beraberlik, herşeyi ile kusursuza doğru gidiyor.

Bu akşam gelen galibiyet diğer galibiyetlerin önünü açacaktır. Tribünlerin de güzelliği kat be kat artmaya devam edecektir. ve son söz olarak diyorum ki ; Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter!

Hiç yorum yok: