19 Mart 2010 Cuma

Kapılar Açılsın, Çatışmalar Başlasın!


Galatasaray - Ankaragücü maçında, kapalı tribünden aşağıya postalanan, siyah beyaz montlu ama ne olduğu hala anlaşılamayan arkadaş için PFDK karar vermiş; 180 bin. Güzel haber dimi? ben şahsen bundan sonra tribünde dalaşmak için adam arayıp, onu okul açık tribünün demirlerinden aşağıya sallayabilirim. Aslında bu yazım için müzik koysam fena olmazdı, üstte bangır bangır distortion, görüntü de ise stage dive yapan adamlar.

İşin şakası bir yana...

Bu zamana kadar her radikal kararın, odağında olan fenerbahçe spor kulubü bu sefer yine liderliğini bırakmadı ve olası bir tribünden aşağıya atma operasyonun da, "bu kadar yeter arkadaşlar, artık buna iyi bir ceza vermeliyiz ve Fenerbahçe'ye 1455 maç saha kapama cezası veriyoruz!!" cümlesine maruz kalabilir. Çünkü sahaya atılan tek bir su şişesi yüzünden 2 maç saha kapama almadık mı? aldık. Sahaya atılan "cips poşeti" yüzünden saha kapama almadık mı? aldık. Yani her yeni karar Fenerbahçe'ye uygulanmalı. Ülke futbolunda, kamuoyu yetersiz olan, Lobicilik gibi mason vari entrikalara girmeyen ama her yapılanı ses getiren tek kulüp kim? Fenebahçe. Fenerbahçe koysun size emi...


Yazının anlam ve önemine uygun parçamız da geliyor efenim;


Crazy Stage Dive
Yükleyen ZICARLOS. - Daha fazla komik video için tıkla.

2 yorum:

neozepron dedi ki...

Hadi hayırlı olsun.

Bundan sonra tribünden adam atmak serbest. Şişe atarsan 2 maç adam atarsan 100bin :)

Sekhranikos dedi ki...

Bu biraz bizim yönetimle alakalı gibi yoksa bu beton pirofesörü aziz evveli ali şen dönemi gibi -başkanlarımızın biraz çamur olduğu dönemler- pekde fenerin hakkı yenmiyordu. hakem dertlerimizde yoktu sanki. bir maçta 4 penaltı aldığımızı felan hatırlıyorum -yoksa yanlış mı hatırlıyorum?- her neyse bence beton aziz futboldan sonra federasyon mastırıda yapsın.