18 Mart 2010 Perşembe

Boşuz biz, Bomboşuz!


Son zamanlarda dilimden düşmeyen bir cümle bu. Aslında o kadar boşlukta değilim, işim gücüm, normal hayatım ve tribün hayatım aynen devam etmekte. Lakin o kadar süre yazmadımki bloğumda, kendimi biraz boşlukta hissediyorum. 2009'un mayıs ayından beri tık yok. Hani başka platformlarda birkaç şey yazmışlığım var ama olmadı işte sayın seyirciler. 1.5 sene aralıksız yazmıştım (ufak aralarda olsa) ama sonrasında bi kere kopunca bir kere daha yazamıyorsun işte.

Normal hayatıma denk gelen sıkılmalarımda bundan ibaret aslında. Hayatımın en uzun ilişkisi 3 ayı biraz geçti. Yani çok eş değiştirmek zorunda kalıyorum ilişki konusunda, çünkü o düzeni o karşılıksız sevgiyi bir türlü tuttaramıyorum. Hani çok apaçi bir söz olacak ama harbiden sıkılmadan hayatımda devam eden tek şey Fenerbahçe ve Tribünleri. Bu arada ilişki konusunda duygusal bir insan olduğumu da söylemek isterim, bakmayın çok değişikliğe gitttiğime. Hissiyatlı severim, bi gece bile görsem.

Bu kadar uzun süredir yazmadığım için yazma gücümde de çok fazla kayıp yaşadım, düşünün mesaj bile atamıyorum insanlara artık, direkt arıyorum. Çevremdeki insanların da benden böyle talepleri olduğu için artık blog yazmaya devam edeceğim.

Blog'ta yazmayı kestiğimde acıbadem de oturuyordum, Şuan kürkçü dükkanına geri dönmüş durumdayım. Ailemin evi, yemekleri, düzeni... Ama olmuyor be blog.

Yakın bir dönem de hayatıma 3 adet hedef koydum, eylül ayına kadar bunlardan biri mutlaka olacak. Gelişim sürelerini yazmak istemem çünkü bilmesini bilmediğim insanların okumasını istemem. Ama olabildiğince açık yazacağım zamanı gelince.

Hayatım şuan biraz keyifli, hem bu planların varlığı hemde birey olarak yaşadığım aşırı özgürlü duygusu beni mutlu ediyor. Kadınlar ise hayatıma katıyor. Hiç çıkmayacak anlam ise tribündeki dostlarımdan geliyor.

Yazmayı kestiğim zaman, şampiyonluğu bırakmıştık. Bu sezona ise bir rekor ve tribün sorunları çözülmüş olarak geri döndük. Tabi, böyle güzel şeyler bizlere her zaman haramdı, acı çekmeli, sınanmalı ve hasta edilmeliydik.

İşin özü, bundan sonra sahadaki futbol, tribünde gelişenler, dünyada ve yerelde neler oluyor ve hayatımdan parçalar gelecek sizlere. Şimdiden hoşgeldim!

2 yorum:

anti dedi ki...

geri dönmen çohdaiyioldu çohdagözel iyioldu!

B. dedi ki...

hoşgeldiniz efenim :)