28 Nisan 2008 Pazartesi

TARAFTAR DEĞİLSİNİZ ONU BİLİYORUZ !..

Görsel Koymaya gerek yok. Özellikle sarı montlu vatandaş kudurmuş gibiydi. Umarım yarın bir gün karşımıza çıkar. Ayrıca bu olaya taraftar olarak tepkimizin büyük olması gerekiyor. Yoksa bu olayın altında ezilmeye hiç niyetimiz yok. Maç biter kaybederiz, şampiyonluk gider üzülürüz ama bu hareket üstümüzde leke olarak kalamaz. Basının elinde böyle bir malzeme varken kullanmasına izin vermemeliyiz. Alttaki FeDer'in açıklaması.


"Peki insan mısınız?

Bu çocukların sadece bu sene bize yaşattıkları mutluluklar bile onları baştacı etmemiz için yeterli iken sizin gidip onlara saldırmanız içinizdeki hayvanı dışarı çıkartmak istemenizden olabilir mi?

Dün aldığınız alkolün etkisi geçip de bugün ayıldığınızda insan olduğunuz aklınıza gelirse, elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün "biz ne yaptık?" diye...

Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının utanç kaynağı olmak gibi bir gerçekle geçireceksiniz ömrünüz geri kalanını ve o milyonlara dahil olmadığınız her seferinde yüzünüze vurulacak.

Kimsenin bugune kadar Fenerbahçeliliğini sorgulamadık, böyle bir haddi kimseye vermedik, kendimizde de bulmadık.
Ancak; siz bırakın Fenerbahçeli olmayı, insan olmayı bile başaramazsınız, başaramadığınızı gösterdiniz.

Bu tiplerin yaptıklarını onaylayanlar varsa bir çift sözümüz de onlara olsun;
Defolun gidin layık olduğunuz çöplüğe. Bu takıma, bu camiaya inanmayan kimse bizimle olmasın, bizden olmasın.
1899'dan beri onurlu mücadelesiyle halkın takımı olmayı başarmış Fenerbahçemiz'in sizin gibi ifrazatları da temizleyecek gücü vardır.

Dünyada bir örneği daha olmayan şekilde bir çok branşta başarıdan başarıya koşan kulübümüzün ve sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtir, 3-5 kendini bilmezin yaptığı bu insanlık dışı hareketi nefretle kınıyor, hepimize mal edilmemesini umarak bu tiplerin de her zaman takipçisi olacağımızı tüm spor kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Fenerbahçeliler Derneği - FeDeR
Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok: